Sok szeretettel köszöntelek a Tündér Virágsziget és Kávésarok hivatalos honlapján, s nagyon örülök, hogy ilyen hamar ránk találtál. 2013. februárjában nyitotta meg kapuját a virágbolt, s azóta várunk minden kedves régi és leendő vásárlót. Egyik nagy álmom volt egy olyan virágüzlet megnyitása, amivel nap, mint nap mosolyt tudok csalni az emberek arcára.

Fiatal és tudatos vállalkozóként úgy vélem, hogy csak olyan terméket árulok az embereknek, ami az egészségükhöz, jó kedvükhöz, boldogságukhoz hozzájárul. Így esett a választás a virágokra, ami az élet egyik legszebb szimbóluma. Legyen szó születésnapról, névnapról, örömről, bánatról, vagy bármilyen ünnepről, nincs olyan virág, ami ne állná meg a helyét az ilyen alkalmakkor. Mivel szeretnénk kedvezni kicsiknek és nagyoknak egyaránt, így különböző ajándékokat, kiegészítőket, bonbonokat is árulunk a szebbnél szebb vágott és cserepes virágok mellett.

Azt vallom, hogy az a szó, hogy lehetetlen, számunkra nem létezik. Az elképzelés a legfontosabb, s mi pedig átültetjük ezt a valóságba. S mi az amiért jobbak vagyunk, mint mások? Mindent megteszünk azért, hogy vásárlóink elégedetten távozzanak a Tündér Virágszigetből. Elérhető árakat, kimagasló minőséget, odafigyelést és egy nagy mosolyt biztosítunk mindenki számára, az év minden napján.