Debrecen, Kishegyesi út 146.
+36 (30) 273-5597

Bemutatkozás

Sok szeretettel köszöntelek a Tündér Virágsziget hivatalos honlapján, s nagyon örülök, hogy ilyen hamar ránk találtál. Egyik nagy álmom volt egy olyan virágüzlet megnyitása, amivel nap, mint nap mosolyt tudok csalni az emberek arcára. 2013. februárjában nyitotta meg kapuját a Tündér Virágsziget, s azóta várunk minden kedves régi és leendő vásárlót.

Fiatal és tudatos vállalkozóként úgy vélem, hogy csak olyan terméket árulok az embereknek, ami az egészségükhöz, jó kedvükhöz, boldogságukhoz hozzájárul. Így esett a választás a virágokra, ami az élet egyik legszebb szimbóluma. Legyen szó születésnapról, névnapról, örömről, bánatról, vagy bármilyen ünnepről, nincs olyan virág, ami ne állná meg a helyét az ilyen alkalmakkor. Mivel szeretnénk kedvezni kicsiknek és nagyoknak egyaránt, így különböző ajándékokat, kiegészítőket, bonbonokat is árulunk a szebbnél szebb vágott és cserepes virágok mellett.

Azt vallom, hogy az a szó, hogy lehetetlen, számunkra nem létezik. Az elképzelés a legfontosabb, s mi pedig átültetjük ezt a valóságba is. S mi az amiért jobbak vagyunk, mint mások? Mindent megteszünk azért, hogy vásárlóink elégedetten távozzanak a Tündér Virágszigetből. Elérhető árakat, kimagasló minőséget, odafigyelést és egy nagy mosolyt biztosítunk mindenki számára.

Üdvözlettel:

-A Főtündér-

Hívd a Tündéreket!

© Copyright 2020. Tündér Virágsziget | Minden jog fenntartva!